Over mij

Mensen beschrijven mij als deskundig, creatief en betrokken. Zelf vind ik mijn enthousiasme en de verbinding die ik weet te leggen tussen theorie en praktijk kenmerkend. En steeds richt ik mij op persoonlijke betrokkenheid, of je nou een student in een groep van 30 bent, een individuele supervisant of lid van een team die ik begeleid of train. 

Ik haal energie uit verschillende rollen. Zo ben ik docent, supervisor, coach, ondernemer,  psychodramatherapeut, participatief theatermaker, hoofdredacteur, schrijver en onderzoeker.

Mijn eigen professionele ontwikkeling is ook belangrijk voor me. Ik ben eeuwig student,  kritisch lezer, betrokken intervisie groepslid en supervisant. 

En in al die rollen schemert mijn persoonlijk leven door, ik ben moeder, vrouw, ideeënmonster, harde werker, dochter, zus, vriendin, winterzwemmer, grappenmaker en kletsmajoor.

Beatrijs geeft veel voorbeelden uit haar eigen ervaringen. Dat maakt de lessen levendig en interessant. Ze is oprecht en lijkt vaak gewoon een van ons. 

Ik vond de uitdaging in dit vak best lastig, maar omdat jij in ons geloofde begon ik het zelf ook te doen. Nu zie ik de waarde van deze methode en begrijp ik de stappen die ik te zetten had. 

Je komt bescheiden over maar je weet erg veel over dit onderwerp.

Aanbevelingen van studenten en trainees

Wat me steeds opvalt in ons contact is je oorspronkelijkheid.

Je maakt het niet gemakkelijk voor me, omdat je de confrontatie niet vermijdt. Toch voel ik dat ik mezelf mag zijn en dat dat echt OK is.

Aanbevelingen van supervisanten