Over mij / Visie

Mensen beschrijven mij als deskundig, creatief en betrokken. Zelf vind ik mijn enthousiasme en de verbinding die ik weet te leggen tussen theorie en praktijk kenmerkend. En steeds richt ik mij op persoonlijke betrokkenheid, of je nou een student in een groep van 30 bent, een individuele supervisant of lid van een team die ik begeleid of train. 

Ik haal energie uit verschillende rollen. Zo ben ik docent, supervisor, coach, ondernemer,  psychodramatherapeut, participatief theatermaker, hoofdredacteur, schrijver en onderzoeker.

Mijn eigen professionele ontwikkeling is ook belangrijk voor me. Ik ben eeuwig student,  kritisch lezer, betrokken intervisie groepslid en supervisant. 

En in al die rollen schemert mijn persoonlijk leven door, ik ben moeder, vrouw, ideeënmonster, harde werker, dochter, zus, vriendin, winterzwemmer, grappenmaker en kletsmajoor.

Wil je met mij werken? Neem dan contact op via het formulier of laat hieronder je mailadres achter. 

Beatrijs geeft veel voorbeelden uit haar eigen ervaringen. Dat maakt de lessen levendig en interessant. Ze is oprecht en lijkt vaak gewoon een van ons. 

Ik vond de uitdaging in dit vak best lastig, maar omdat jij in ons geloofde begon ik het zelf ook te doen. Nu zie ik de waarde van deze methode en begrijp ik de stappen die ik te zetten had. 

Je komt bescheiden over maar je weet erg veel over dit onderwerp.

Aanbevelingen van studenten en trainees

Wat me steeds opvalt in ons contact is je oorspronkelijkheid.

Je maakt het niet gemakkelijk voor me, omdat je de confrontatie niet vermijdt. Toch voel ik dat ik mezelf mag zijn en dat dat echt OK is.

Aanbevelingen van supervisanten

Over mij / Visie

Wat plaatsvindt is interessanter dan hoe iets is gemaakt en hoe dingen groeien is interessanter dan wat plaatsvindt.  Eric Berne 

De afgelopen jaren heb ik me grondig verdiept in de Transactionele Analyse. Ik ben daar een ander mens door geworden, heb er veel kennis over opgedaan en ben erover gaan schrijven. Dit leerproces en de inhoud van de TA-concepten hebben mijn manier van werken en benaderen samenhangend en stevig gemaakt. Ik kan mijn handelen en analyse onderbouwen vanuit concepten uit TA.

 

VISIE

Voor mij staat het vast dat we leven in en door verbinding met anderen. De ander daagt ons uit en door het contact met anderen komen we tot ons recht, of lukt dat juist niet.

Streven naar vrijheid waarin eigen wegen gekozen worden én de aanpassing om in de samenleving een plaats in te nemen wisselen elkaar af. Als deze balans niet gevonden wordt ontstaat frustratie en manieren om zelf wel balans te voelen. En als we het evenwicht wél ontdekken in intimiteit, waardering en tevredenheid is dat gelijk te merken.

Dit is met ons verstand maar voor een deel te begrijpen. Gelukkig hebben mensen zich in alle tijden geuit in muziek, kunst, toneel, literatuur en andere vormen van creativiteit. De kracht van deze vormen staat voor mij zo vast als een huis. Hoe die kracht gebruikt kan worden in het zoeken naar de gulden middenweg is een waardevolle zoektocht waar ik graag anderen in ondersteun.